LANDELIJKE DEMONSTRATIE ‘SAMEN TEGEN RACISME EN DISCRIMINATIE’

Beste mensen,

Bijgaand treffen jullie de oproep aan voor de demonstratie op 19 maart in het kader van de Internationale Dag tegen Racisme. De demonstratie begint om 14.00 op de Dam, waarna we gezamenlijk naar de Dokwerker zullen lopen, waar een programma zal plaatsvinden met sprekers van verschillende organisaties en muziek.

Op deze dag worden er wereldwijd demonstraties georganiseerd tegen racisme, we zijn niet alleen.

Wij willen jullie verzoeken de flyers te verspreiden in je netwerk. Ook kunnen meer flyers worden opgehaald bij ons op kantoor dagelijks tussen 10.00-17.00 uur. Als je niet kunt komen, kunnen we ook flyers per post versturen.

Ook willen we vragen of er wellicht nog mensen zijn die ons op de dag zelf kunnen assisteren met het opbouwen van de podia en andere werkzaamheden.

Mocht je belangstelling hebben om mee te doen, stuur een mail of bel. De vrijwilligers verzamelen zich om 12.00 uur op de Dam.

Er is eveneens meer informatie te vinden op facebook van het Comité en op de website: www.21maartcomite.nl

Groepen, die met bussen naar de demonstratie komen, kunnen het beste aan de rand van de stad parkeren. In het centrum zijn daar nauwelijks mogelijkheden voor.

En, hebben jullie het manifest al ondertekend? Hierbij nodigen wij u uit om in de aanloop naar de jaarlijkse landelijke demonstratie tegen racisme en discriminatie het Manifest – Samen tegen Racisme en Discriminatie  van het Comité 21 Maart te ondertekenen. https://docs.google.com/

Wij hopen jullie met velen te mogen begroeten op de Dam de 19e, graag tot dan.

download